vigour300.net

За оптимален ефект хапчетата се приемат на празен стомах (до 1-2 часа след консумация на храна) с две чаши вода.

Ако желаете да прекратите ерекцията и да отслабите ефекта след приема на хапчетата е необходимо да се нахраните почти до преяждане. Ако не го направите е възможно пенисът ви да еректира отново при допира с дрехите.

ВНИМАНИЕ – ТЪРСЕТЕ ОРИГИНАЛНИЯ ВИГОР 300+!

Забележете формата на шишето! Новото запечатване с гумено уплътнение, което се отлепя и остава на капачката при първото отваряне, цвета на капсулите, специалните маркировки на шишето, символът „+“ на етикета и кутията. Така изглежда оригиналът, всичко различно от тази визия НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯТ Vigour 300+, а оригиналът може да намерите само при нас като официален вносител и представител на продукта за България!

Цветът на капсулите е тъмно жълт към оранжев и се предлага само под формата на меки капсули с течност в тях – ако видите златни твърди таблетки, с лъскаво покритие или каквото и да било различно, отново Ви казваме НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ Vigour 300+. Екипът ни Ви препоръчва да не рискувате с друго освен оригиналния Vigour 300+, защото за неговата безопасност ние Ви гарантираме, докато всички други имитации не е ясно с какво съдържание и действие може да са и могат сериозно да увредят здравето Ви!