За оптимален ефект хапчетата се приемат на празен стомах (до 1-2 часа след консумация на храна) с две чаши вода.

Ако желаете да прекратите ерекцията и да отслабите ефекта след приема на хапчетата е необходимо да се нахраните почти до преяждане. Ако не го направите е възможно пенисът ви да еректира отново при допира с дрехите.

ВНИМАНИЕ – ТЪРСЕТЕ ОРИГИНАЛНИЯ ВИГОР 300!

Забележете формата на шишето! Новото запечатване с гумено уплътнение, което се отлепя и остава на капачката при първото отваряне, цвета на таблетките и щампите от двете страни. Така изглежда оригиналът, всичко различно от тази визия НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯТ Vigour 300, а оригиналът може да намерите само при нас като официален вносител и представител на продукта за България!

Надписите на щампите от двете страни са съответно „Vig2“ и „Vgr300“, с обърнато „g“, авторска закачка на производителя. Цветът на таблетките е жълт, ярко, хубаво жълто – ако видите златни таблетки, с лъскаво покритие или каквото и да било различно, отново Ви казваме НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ Vigour 300. Екипът ни Ви препоръчва да не рискувате с друго освен оригиналния Vigour 300, защото за неговата безопасност ние Ви гарантираме, докато всички други имитации не е ясно с какво съдържание и действие може да са и могат сериозно да увредят здравето Ви!